Makkelijk geld verdienen online

Voor vrijwel iedereen met een computer en een internetverbinding is een online inkomen makkelijk te realiseren. Wat u ervoor nodig heeft is een werkend plan en doorzettingsvermogen. Geld verdienen online heeft vooral te maken met de juiste inzet. Verwacht bijvoorbeeld geen bergen aan extra geld wanneer u niets doet. Wanneer u realistisch bent met uw verwachtingen en ook bereid bent aan een extra inkomen te werken, is makkelijk geld verdienen online ook voor u mogelijk.

Makkelijk geld verdienen online met het uitvoeren van microtasks

Een strategie voor makkelijk geld verdienen online is het uitvoeren van zogeheten microwork. Op verschillende websites zoals Mechanical Turk van Amazon, Microworkers en Clickworker is het mogelijk een extra zakcentje te verdienen met het uitvoeren van kleine taken, microtasks genoemd. De microtasks nemen vaak enkele minuten in de slag, waarna u moet aantonen dat u het werk heeft uitgevoerd. Per microtask is een vergoeding te ontvangen tussen 0,05 en 1,50 Amerikaanse dollars. Denk aan taken zoals een like uitdelen op social media, maar ook taken waarbij u moet zoeken in Google en een webpagina moet bezoeken. U ziet een lijst van microtasks die u kunt uitvoeren en wanneer een bepaalde microtask uw interesse trekt kunt u er direct mee aan de slag.

Toch is het wel degelijk zo dat het zoeken naar goede microtasks ook weer tijd kost. Tijd die niet wordt betaald. Het is lastig om via dit soort websites ook echt een stabiele inkomensstroom op te bouwen. Het gros van de mensen zal per uur dat ze op een dergelijke website aan het werk zijn een stuk minder betaald krijgen dan het minimumloon. Simpelweg omdat het uitvoeren van een microtask langer kan duren dan verwacht en u ook relatief veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar geschikte microtasks. Er is dus zeker wel een aanlooptijd nodig voordat u doorkrijgt hoe de websites werken en de taken snel kunt uitvoeren.

Makkelijk geld verdienen online met Google Adsense

Een andere methode voor makkelijk geld verdienen online is artikelen schrijven in combinatie met het gebruik van Google Adsense. Google Adsense is een advertentieplatform van Google waarmee het mogelijk is geld te verdienen met het weergeven van advertenties. Wanneer u een aantal interessante artikelen schrijft en advertenties naast deze artikelen weergeeft is het al mogelijk om via Google Adsense wat extra geld te verdienen.

De vergoeding bij Google Adsense werkt als volgt. Wanneer een bezoeker uw artikel leest is er naast uw artikel een advertentie zichtbaar. Wanneer de advertentie de interesse van de bezoeker trekt en de bezoeker klikt op de advertentie, dan wordt deze bezoeker doorgestuurd naar de webpagina van de adverteerder. Op dat moment ontvangt u geld in uw Google Adsense account. U moet daarbij denken aan een bedrag tussen 1 euro en een paar euro per klik.

Veel mensen verwachten dat ze met één artikel al een interessant inkomen opbouwen. Die kans is heel klein. Ook wanneer u met Google Adsense aan de slag gaat, is het belangrijk dat u een aanzienlijk aantal artikelen gaat schrijven en online zet. Er moet dus wel degelijk werk verzet worden. Toch is Google Adsense razendinteressant voor iedereen die een blijvend inkomen wil verdienen online. Op de linkerzijde van deze pagina vindt u diverse links naar meer informatie over Google Adsense.