Online geld maken

Online geld maken trekt de interesse van een steeds groter wordende groep mensen. Dat is niet zo vreemd. De economische crisis heeft ervoor gezorgd dat de financiële toekomst van veel mensen een stuk onzekerder is geworden. Men gaat op zoek naar manieren om meer financiële zekerheid te krijgen. Online geld maken is zo’n manier.

Voor online geld maken zijn er verschillende strategieën die u kunt hanteren. Niet iedere strategie biedt even veel zekerheid of is even lucratief. We zullen hier verschillende strategieën bespreken en daarbij aangeven welke strategieën u het beste links kunt laten liggen en met welke strategieën de meeste potentie hebben voor online geld maken.

Online geld maken met behulp van microtasks

Online geld maken kan met het uitvoeren van zogeheten microtasks. Dit zijn kleine taken die maximaal enkele minuten duren en waarvoor de vergoeding varieert tussen de 0,05 en 1,50 Amerikaanse dollar. Taken zijn bijvoorbeeld het achterlaten van een gerelateerde opmerking op een website of het bezoeken van een website via de zoekmachines. Nadat u de microtask heeft uitgevoerd moet u vaak aantonen dat u de werkzaamheden ook daadwerkelijk heeft verricht. Per microtask staat beschreven hoe u het kunt aantonen. Bijvoorbeeld met een screenshot.

Websites waar u microtasks kunt uitvoeren zijn Amazon Mechanical Turk, Clickworker en Microworkers. U zult snel te werk moeten leren gaan om met microtasks daadwerkelijk een noemenswaardig inkomen te vergaren. Het kost namelijk ook tijd om goede microtasks te zoeken en aan te tonen dat u de microtasks heeft uitgevoerd. Wanneer het voor u niet realistisch is er minstens het minimumloon uit te slepen kunt u het beste op andere manieren online geld maken.

Online geld verdienen met e-mails

Ook met het lezen van e-mails kunt u online geld maken. Verwacht alleen dat u er niet echt heel veel geld mee gaat verdienen. Gemiddeld verdient u per gelezen e-mail 1 eurocent en ontvangt u maar een beperkt aantal betaalde e-mails per week. Vaak geldt er bij de verschillende spaarprogramma’s voor het betaald lezen van e-mails ook een betaaldrempel. Dat betekent dat u een bepaald bedrag bij elkaar gespaard moet hebben met het lezen van e-mails voordat u ook daadwerkelijk een uitbetaling kunt ontvangen. Om tien euro uitbetaald te kunnen krijgen bij een dergelijk spaarprogramma bent u over het algemeen maanden aan het sparen.

Hoewel het betaald lezen van e-mails niet erg veel tijd kost, is het ook niet echt lucratief. Hoewel het per dag slechts een paar minuten van uw tijd kost, zal online geld verdienen met e-mails daarentegen ook niet voor een significant verschil in uw financiële situatie zorgen.

Online enquêtes invullen voor geld

Om marketingactiviteiten succesvol te laten zijn hebben bedrijven inzicht nodig in consumentengedrag. Een manier om dit inzicht te krijgen is het houden van enquêtes. Uw mening is geld waard.

Bij online enquêtes invullen voor geld dient u rekening te houden met de hoogte van de vergoeding. Sommige mensen vullen de enquêtes in puur om het geld te verdienen, wat als gevolg heeft dat enquêtes niet altijd serieus worden ingevuld. Bedrijven weten dit ook wel en zullen een niet al te hoog bedrag betalen per ingevulde enquête. Houd rekening met een bedrag van enkele euro’s per ingevulde enquête. Net als bij het online geld verdienen met e-mails dient u rekening te houden met een uitbetalingsdrempel. Dit betekent dat u eerst een bepaald bedrag bij elkaar gespaard moet hebben voordat een uitbetaling kan worden gedaan.

Online geld maken met Google Adsense

De laatste methodiek die in dit artikel wordt besproken is online geld maken met Google Adsense. Voor online geld verdienen met Google Adsense is het belangrijk dat u een website opzet waarop u uw zelfgeschreven artikelen kunt plaatsen. Naast uw artikelen op de website kunt u dan advertenties van Google Adsense weergeven. Wanneer een bezoeker van uw website op een advertentie klikt, wordt er in uw Google Adsense account een bedrag tussen de 1 eurocent en een paar euro bijgeschreven.

Om met Google Adsense veel geld te verdienen is het belangrijk dat u waardevolle artikelen schrijft. Ook moeten bij het artikel passende advertenties kunnen weergegeven. Het soort advertenties dat te zien is, is afhankelijk van het onderwerp van uw artikel. Gaat uw artikel bijvoorbeeld over hypotheken, dan zijn de weergegeven advertenties eveneens hypotheekgerelateerd.

Omdat er geen limiet zit aan hoeveel u kunt verdienen met Google Adsense, is dit van alle in dit artikel genoemde methoden voor online geld maken de methode met de grootste verdienpotentie. De inkomsten heeft u volledig zelf in de hand. Voegt u meer kwalitatieve artikelen toe aan uw website, dan zorgt dit voor meer bezoekers en voor meer kans op kliks en inkomsten.