Online gratis geld verdienen

Er zijn een aantal methoden om online gratis geld te verdienen. Dat betekent niet dat u niets hoeft te doen. Maar de methoden zijn wel gratis te gebruiken. Een uitkomst voor ieder die met een klein budget of zonder geld aan de slag wil met online geld verdienen.

Online gratis geld verdienen kan in eerste instantie met het uitvoeren van microtasks. Microtasks zijn kleine taken die u tegen betaling kunt uitvoeren op websites zoals Microworkers, Clickworker en Amazon Mechanical Turk. Verwacht niet dat u hier heel rijk mee zult worden. De vergoeding per uitgevoerde microtasks varieert tussen 0,05 en 1,50 Amerikaanse dollar. Verwacht enkele minuten per microtask bezig te zijn. Hoewel het lastig is om hier echt een noemenswaardig inkomen mee te vergaren, is aanmelden en aan de slag gaan op deze websites gratis.

Ook is het mogelijk om online gratis geld te verdienen met het lezen van e-mails. Verschillende bedrijven hebben betaalde e-mails als onderdeel van hun marketingcampagne. Houd wel in het achterhoofd dat, net als bij het uitvoeren van microtasks, er een limiet zit aan uw inkomsten. De vergoeding is per gelezen e-mail maar een paar eurocent en er is sprake van een maximum aantal e-mails dat u per maand ontvangt. Verder is er sprake van een minimale betaaldrempel. Pas wanneer u bijvoorbeeld 10 euro in uw account hebt gespaard, kunt u deze 10 euro laten uitbetalen. In de praktijk bent u hier maanden voor aan het sparen.

Online enquêtes invullen voor geld is een andere gratis methode. Hier geldt net als bij de eerder genoemde methoden dat u er niet echt heel rijk van kunt worden. Een extra zakcentje verdienen met online enquêtes invullen voor geld is zeker mogelijk, maar ook hier zal het enkele maanden duren voordat een uitbetaling gerealiseerd kan worden.

U kunt zich ook gratis aanmelden bij het advertentieplatform Google Adsense. Hiermee kunt u geld verdienen aan het weergeven van advertenties. Deze advertenties zijn van verschillende bedrijven die zich als adverteerder bij Google Adsense hebben aangemeld. Het is de bedoeling dat u zich als uitgever (publisher) bij Google Adsense aanmeldt. Dan wordt het mogelijk om via uw eigen website (maar ook via de websites van deden) geld te verdienen.

De adverteerder betaalt per klik op een advertentie een bedrag aan Google. Wanneer een bezoeker op een advertentie klikt wordt deze doorgeleid naar de website van de adverteerder. Wanneer u als uitgever advertenties via Google Adsense weergeeft, krijgt u een deel van de door de klik gegenereerde opbrengst. Per klik gaat het vaak om een bedrag tussen de paar eurocent en een paar euro. Het mooie is dat u zelf in de hand heeft hoeveel kliks u dagelijks ontvangt. U kunt de website immers uitbreiden waardoor deze meer bezoekers en zodoende meer kliks aantrekt. Het is dus zeker de moeite waard eens onderzoek te doen naar de mogelijkheden die Google Adsense u biedt.